Magazyny

Wszystko co warto wiedzieć przed wyjazdem. Wasze opinie, porady, doświadczenia.

Magazyny

Postprzez dublinfever sobota, 25 września 2010, 05:56

Czy to prawda ze magazyny dla panow (playboy np) sa zakazane w egipcie? I czy to prawda ze nie mozna ich nigdzie dostac? Informacje od kogos kto byl w egipcie w 2004 roku. 8-)
dublinfever

Re: Magazyny

Postprzez rafaello sobota, 25 września 2010, 18:15

Powiem ci, że może być cięzko :( Lepiej sobie zakup playboya itp przed wyjazdem.
Ja tam troche chodziłem po mieście i szczerze mówiąc to nie widziałem. Pewnie lokalni mają jakieś swoje dojścia, ale wiesz jaki to kraj. Tam się krzywo patrzą jak babka w mini chodzi po mieście, nie mówiąc już o stroju bikini, a co dopiero gazety z gołymi laskami.
Chyba, że zakup gazetki przed wyjazdem nie jest rozwiązaniem, bo chciałeś pooglądać rozbierane egipcjanki :twisted: Hehe, może być cięzko :P
rafaello

Postprzez dublinfever poniedziałek, 27 września 2010, 01:56

HEhehe nie dla mnie te magazyny. Chodzi o to ze znajomy odwiedzil egipt w 2004 roku i mowi ze glownym towarem przetargowym byly magazyny ktore nawiozl. I mowi ze zalatwil sobie doslownie wszystko za nie. Nie wiem czy kupic kilka :).
dublinfever

Postprzez sylwia18 poniedziałek, 27 września 2010, 08:40

oo super pomysł! Ja wezmę kilka na wszelki wypadek- może załatwię sobie lepszy pokój :lol:
sylwia18

Powrót do Poradnik egiptomaniaka