Lillyland (****)

Który hotel wybrać? Opisy hoteli w Hurghadzie.

Jeśli byłe(a)ś w tym hotelu - wystaw mu swoją ocenę.

5
1
100%
4
0
Brak głosów
3
0
Brak głosów
2
0
Brak głosów
1
0
Brak głosów
jeszcze nie byłem
0
Brak głosów

Liczba głosów : 1

Lillyland (****)

Postprzez administrator poniedziałek, 18 maja 2009, 09:22

Położenie - 15 km od centrum, 10 km od lotniska w Hurghadzie.
Zakwaterowanie - Na ładnie zagospodarowanym terenie znajduje się budynek główny i kilkanaście bungalowów, w których znajdują się pokoje hotelowe. Pokoje posiadają łazienkę z prysznicem i WC, suszarkę do włosów, klimatyzację, TV, telefon, sejf (w niektórych pokojach), lodówkę.
Rekreacja - Plaża bezpośrednio przy obiekcie. 3 baseny, siatkówka, tenis ziemny, centrum nurkowe, fitness, bilard, sauna, łaźnia, masaże. Rozrywka: animacje, dyskoteka, wieczorne programy rozrywkowe. Dla dzieci: brodzik, mini club, baby sitting (płatne).
Do dyspozycji gości - Budynek główny z recepcją, mini-centrum handlowym, 2 restauracjami oraz lobby bar, restauracja, bar przekąskowy, fryzjer, lekarz, rent a car.
W hotelu dostęp do Internetu.
administrator
Administrator

Re: Lillyland (****)

Postprzez BORYS sobota, 6 marca 2010, 23:54

Byłem w tym hotelu w maju 2007 z biura Rainbow w podróży poślubnej, przez tydzień. Był to mój pierwszy wyjazd do Egiptu. Ogólnie wystawiłbym ocenę 4. Dużo atrakcji typu - basen, animacje, dyskoteka. Jedzenie fajne, ale poi kilku dniach już nam się znudziło. Plaża w małej zatoczce. Możliwość snurkowania. W pobliżu hotelowego pomostu niewielka rafa. Żeby dostać dobry pokój - tzn. blisko plaży i basenu, to w recepcji przy rejestracji trzeba zostawić dolary w paszporcie, ale to chyba w każdym hotelu tak jest. Ogólnie polecam. Pojechał bym tam jeszcze raz z przyjemnością.
BORYS

Re: Lillyland (****)

Postprzez violetta wtorek, 9 marca 2010, 12:05

Byłam w tym hotelu i bylo naprawdę fajnie. Wszystkim polecam Lillyland. Nasz pobyt trwał tydzień i nie zdążyliśmy sie nudzić. Obsługa miła, jedzenie dobre. Plaża czysta i duża, w pobliżu mała rafa. Umieściłam kilka zdjęć na fotoforum: gallery/index.php Jeśli potrzebujecie więcej informacji piszcie, chętnie pomogę.
violetta

Obrazki: 4

Powrót do Hurghada - hotele G-L